Este discreta si putini stiu cum arata. Fiica lui Dolph Lundgren, o aparitie blonda, superba, cu picioare interminabile


Tatal ei este unul dintre cei mai faimosi actori de actiune si unul dintre cei mai ravniti barbati de la Hollywood, chiar si la 59 de ani. Fiica sa a mostenit trasaturile atletice si poate fi considerata, fara probleme, una dintre cele mai sexy fiice de la Hollywood.


Aproape la fel de inalta ca tatal sau, cu picioare interminabile, silueta de gimnasta, par blond si chip de papusica, Ida Lundgren a aparut alaturi de tatal sau si l-a eclipsat complet. In varsta de 20 de ani, Ida si-a insotit tatal celebru la un restaurant din Hollywood, o aparitie pe care fotografii nu aveau cum sa o rateze.

Cei doi au fost fotografiati din toate unghiurile, cu atat mai mult cu cat Dolph apare destul de rar insotit de fetele sale, semn ca nu isi doresc sa devina faimoase pe baza muncii tatalui lor. Ida are o sora mai mica, in varsta de 14 ani, Greta, care are aceleasi trasaturi frumoase si care promite sa devina o aparitie la fel de interesant ca sora sa mai mare.

Dolph Lundgren a fost casatorit cu Anette Qviberg, designer de bijuterii, mama celor doua fete. Mariajul inceput in 1994 nu a rezistat decat pana in 2011, atunci cand starul de la Hollywood s-a mutat din Stockholm in Los Angeles.

Dolph Lundgren a jucat in peste 50 de filme, cele mai cunoscute fiind cele din trilogia Universal Soldier (1992, 2009, 2012), dar si The Punisher (1989), Joshua Tree (1993), Blackjack (1998), Missionary Man (2007). In ultimii ani, cariera sa a intrat pe o panta ascensiva odata cu cele doua filme The Expendables, in care a jucat alaturi de actori precum Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Chuck Norris si Jean-Claude Van Damme. 

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos: 


  • Este discreta si putini stiu cum arata. Fiica lui Dolph Lundgren, o aparitie blonda, superba, cu picioare interminabile

related posts

Modifică setările cookies