Dovada ca Andra are una dintre cele mai bune voci feminine din Romania. Uite materialul video care te va lasa fara cuvinte


Tanara, frumoasa, talentata si extrem de carismatica, Andra este, fara doar si poate, una dintre cele mai talentate soliste ale generatiei ei.


Drept marturie pentru afirmatiile noastre stau miile de fani care o sustin, vizualizarile videoclipurilor ei si difuzarile la radio. Ce mai, Andra este intr-adevar un talent care ne incanta de fiecare data.

Centura muzicala – bebe asculta muzica inca din burtica. Afla cum functioneaza si de unde o poti cumpara

Sezonul cu numarul 14 al emisiunii "Dansez pentru tine" tocmai s-a terminat, in incercarea de a ne aminti toate momentele frumoase pe care ni l-a oferit show-ul de-a lungul timpului, am dat de un material video care ne reaminteste faptul ca vocea Andrei este intr-adevar senzationala.

Aparand pe scena de la "Dansez pentru tine" in calitate de invitata, nu de concurenta, Andra a cantat un duet extraordinar alaturi de Stefan Banica Jr. Coverul piesei "Somewhere over the rainbow" a ridicat publicul in picioare, iar pe noi ne incanta de fiecare data cand il ascultam.

related posts

Modifică setările cookies