Dovada ca dragostea nu are varsta. Cu cine se intalneste Priscillla Presley, la 71 de ani


Cea mai cunoscuta relatia a sa, cea cu Elvis, a propulsat-o pe Priscilla in randul celor mai cunoscute persoane din lume. Pe langa asta, frumusetea ei a devenit o emblema, in ciuda operatiilor estetice despre care unii spun ca ar fi esuat. Nu la fel crede si noul sau iubit.


Bifeaza aparitii dintre cele mai interesante, iar fotografii sunt cu ochii pe ea la fiecare pas. In ciuda faptului ca insasi vedeta a recunoscut ca operatiile au facut-o sa arate "ca de ceara", Priscilla cocheteaza cu bliturile si fanii sunt incantati sa afle vesti despre ea. 

Ultimele vesti sunt cat se poate de captivante: Priscilla are un nou partener, in varsta de 76 de ani. Sir Thomas John Woodward OBE, cunoscut dupa numele de scena Tom Jones, a fost fotografiat in compania fostului model.

Cantaretul a ramas vaduv in urma cu un an, iar acum pare sa isi fi gasit fericirea alaturi de Priscilla.

"Tom si Priscilla se curteaza. Este o scanteie intre ei dar iau totul foarte usor. Este destul de rar in aceste vremuri, dar ei se inteleg atat de bine", a povestit una dintre sursele celor de la The Sun. Intrebat de publicatie despre relatia sa cu fosta sotie a lui Elvis, Tom Jones a descris-o ca fiind o "doamna incantatoare" si a spus ca ii face placere sa petreaca seri in compania ei, in oras.

Se pare ca cei doi s-au apropiat foarte mult dupa decesul sotiei cantaretului, iar Priscilla l-a sustinut pe acesta in calitate de prietena, lucru ce a dus la incepere timida a unei relatii.

Vezi imagini in galeria foto de mai jos:

  • Dovada ca dragostea nu are varsta. Cu cine se intalneste Priscillla Presley, la 71 de ani

related posts

Modifică setările cookies