Una dintre cele mai frumoase femei, transformata complet de operatiile estetice. Cum arata acum Priscilla Presley


In Cetatea Filmului, vedetele refuza sa imbatraneasca. Tentatia de a pacali trecerea timpului cu ajutorul operatiilor estetice a fost si inca este prea mare pentru unele celebritati, printre ele numarandu-se si Priscilla Presley.


Frumuseti de altadata, ca Priscilla, isi feresc in mod normal chipurile distruse de obiectivele paparazzilor. Cu ocazia anumitor evenimente mondene insa, ele ies in public si le ofera fotografilor cadrele pe care acestia le pandesc luni bune.

Recent, fosta sotie a lui Elvis Presley a participat la un astfel de eveniment si a uimit inca o data cu aspectul ei intens modificat de interventiile chirurgicale suferite, care i-au alterat frumusetea naturala si au transformat-o intr-o cu totul alta persoana.

In urma cu numai cativa ani, insasi vedeta a admis ca obrajii ei arata astfel deoarece un doctor fals i-a facut injectii cu silicon care i-au remodelat aspectul natural. Cat despre aspectul de ceara al chipului ei, specialistul Dr. Youn a declarat ca acesta se datoreaza unor interventii cu laser si a unei serii de injectii cu botox, pe care Priscilla si le-ar fi facut pentru a scapa de riduri. 

Machiata in tonuri foarte deschise, fara sa schiteze vreun zambet, Priscilla a onorat invitatia celor de la Last Chance for Animals, participand astfel la gala anuala pe care ei o organizeaza in Beverly Hills. Desi s-a zvonit ca ar avea o relatie cu un barbat cu 27 de ani mai tanar, vedeta a pozat singura in fata fotografilor si mai apoi s-a bucurat de programul organizatorilor.

Priscilla Presley s-a casatorit cu Elvis, Regele Rock'n Roll-ului in 1967, la doar 21 de ani. Inainte de a divorta de star, in 1973, cei doi au avut o fiica, Lisa-Marie. 

  • Una dintre cele mai frumoase femei, transformata complet de operatiile estetice. Cum arata acum Priscilla Presley

related posts

Modifică setările cookies