Nepoatele gemene ale Priscillei Presley au ramas in grija ei. Detalii din scandalul in care se afla Lisa Marie Presley


Gemenele Lisei Marie Presley, Finley si Harper Lockwood, in varsta de opt ani, se afla in grija bunicii lor, Priscilla Presley, pe durata divortului dintre fiica ”regelui rock'n'roll-ului” si Michael Lockwood, informeaza news.ro.


Presa americana a raportat saptamana trecuta ca gemenele Finley si Harper Lockwood au fost preluate din resedinta Lisei Marie Presley si plasate in ingrijirea Departamentului pentru protectia copilului si a familiei din California (DCFS), dupa ce Lisa Marie a dezvaluit intr-un set de documente prezentate la tribunal, in cadrul divortului ei, ca a descoperit fotografii indecente si inregistrari video cu copii in computerul fostului ei sot Michael Lockwood.

Mama ei, Priscilla Presley, in varsta de 71 de ani, a negat acele informatii si a dezvaluit ca gemenele vor locui in resedinta ei pana la solutionarea cazului.

 

Thank you from the bottom of my heart for "all" your positive support. ????

A post shared by Priscilla Presley (@priscillapresley) onPriscilla Presley a publicat pe retelele de socializare o fotografie cu cele doua nepoate ale sale in timp ce jucau in piscina. ”Exista multa confuzie, agitatie si ingrijorare din cauza acestor zvonuri. Permiteti-mi sa lamuresc situatia: Fetele nu au fost intr-un centru pentru copii si nici nu vor merge vreodata acolo. Fetele au fost cu mine si vor ramane alaturi de mine pana la finalizarea cazului”, a scris Priscilla Presley in mesajul care insoteste acea fotografie.

Lisa Marie Presley, in varsta de 49 de ani, si Michael Lockwood, in varsta de 55 de ani, s-au casatorit in 2006 si au depus acetele de divort in luna iunie a anului 2016, urmand a se stabili cine va primi tutela gemenelor Finley si Harper.

  • Nepoatele gemene ale Priscillei Presley au ramas in grija ei. Detalii din scandalul in care se afla Lisa Marie Presley

related posts

Modifică setările cookies