Dragostea lor trece proba timpului? Cum au fost surprinsi in vacanta Angelique Boyer si Sebastian Rulli


Cei doi actori sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată şi profită la maxim de clipele minuante pe care le petrec împreună în locuri paradisiace.


Cuplul fericit îşi arată dragostea pe reţelele sociale, unde posteză frecvent fotografii din viaţa lor. Angelique Boyer și Sebastian Rulli şi-au cucerit fanii cu ultimele fotografii de vacanţă. Cei doi formează un cuplu de 4 ani, iar admiratorii se aşteaptă ca ei să facă în curând pasul cel mare. "Nu există decât ceea ce văd, este fericire pură, complicitate și multă dragoste", a mărturisit Rulli. 

Cei doi s-au îndrăgostit în timp ce filmau telenovela ‘Spune-mi că eşti a mea’ . "Adevărul este că profesia noastră ne permite să învățăm că trebuie să trăim 100% în prezent pentru că nu știm unde vom fi mâine!", a explicat actorul în vârstă de 42 de ani. Deocamdată, niciunul dintre ei nu dorește să semneze certificatul de căsătorie.

"Desigur, planul meu de viață este să fiu fericit.", "Căsătoria nu este un scop pentru mine, din fericire nici pentru Angie". Actorii vor sărbători patru ani de relaţie în luna septembrie, iar fanii celor doi nu încetează să comenteze fotografiile în care își arată dragostea nemărginită în ultima lor vacanță. "În fiecare zi am șansa de a face ceva diferit și de a avea paret de momente frumoase, ne bucurăm de viaţă cât mai mult! Eu iubesc plaja şi orice fel de activitate în aer liber", a mărturisit Sebastian Rulli.
 

 

Vive la vida, con quien te de vida. #avivirconamor #behappy #teamo @angeliqueboyer

O postare distribuită de Sebastian Rulli (@sebastianrulli) pe

 

Sunday ????❤️???? #happyeaster ???? @nick_set_life

O postare distribuită de Sebastian Rulli (@sebastianrulli) pe


 

related posts

Modifică setările cookies