Sebastian Rulli a dezvăluit de ce nu vrea să se căsătorească cu Angelique Boyer


Sunt de 4 ani împreună și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea telenovelelor. Așa că fanii actorilor se întreabă de ce nu merg, totuși, la altar. 


Angelique Boyer și Sebastian Rulli s-au cunoscut în 2010, în timpul filmărilor telenovelei Teresa. Cu toate acestea, a fost nevoie de trei ani pentru ca fiorul iubirii să apară în ei. 

După patru ani de relație, ambii sunt hărțuiți de întrebarea : când vor ajunge la altar?

Iată ce a răspuns Rulli în timpul unui interviu la un post Tv. Declarația actorului i-a lăsat cu gura căscată pe fanii cuplului din lumea întreagă. 

Citește și: Sebastian Rulli şi Angelique Boyer se pregătesc să devină părinţi

Sebastian a spus răspicat: „Nu vreau să ne căsătorim acum, pentru că am trăit acaestă experiență și nu a fost una dintre cele mai bune din viața mea, așa că sunt fericit și această relație este perfectă. Suntem împreună de 4 ani ani și suntem fericiți cu adevărat.", a declarat el.sursa foto: Instagram


Sebastian Rulli a mărturisit că nu  simte nevoia să facă nuntă: "Nu știu de ce să mă căsătoresc dacă sunt așa de fericit. Nu cred atât de mult în căsătorie. Cred că este o bucată de hârtie, o semnătură care nu lasă nimic clar. Cred în dragoste și angajament real ", a mai spus el.

 

Actorul s-a căsătorit în 2007 cu  Cecilia Galiano, cu care un copil și de care a divorțat în 2011.

  • Sebastian Rulli a dezvăluit de ce nu vrea să se căsătorească cu Angelique Boyer

related posts

Modifică setările cookies