Sebastian Rulli si-a surprins fanii cu o fotografie nonconformistă: "Angelique Boyer e atât de dulce încât...."


Ea este considerată una dintre cele mai frumoase femei din Mexic. El este râvnit de milioane de femei din întreaga lume. Împreună, formează cuplul perfect. Iată încă o dovadă.


Cei doi indragostiti nu sunt surprinşi numai în ipostaze romantice. Angelique Boyer şi  Sebastian Rulli  par să se şi distreze de minune. Celebrul actor a postat pe contul său de Instagram o fotografie care a atras atenţia tuturor fanilor care nu- i ratează nicio mişcare pe reţelele de socializare.  In imagine, este craetă o iluzie optică haioasă, care i-a amuzat pe admiratorii săi. 
 


Angelique si Sebastian Rulli s-au cunoscut pe platourile de filmare de la "Teresa", insa actrita a format un cuplu cu producatorul serialului, Alberto Castro, cu 28 de ani mai in varsta decat ea, iar Rulli era casatorit cu o actrita argentinianca.

Abia dupa ce Sebastian a trecut printr-o alta relatie, cu Aracely Arambula, el si Angelique au decis sa dea o sansa chimiei dintre ei. Din 2014 cei doi formeaza un cuplu solid si extrem de invidiat.
 

 

 

Besar a quien Amas es transportarse al cielo por un instante. ????

O postare distribuită de Sebastian Rulli (@sebastianrulli) pe

 

  • Sebastian Rulli si-a surprins fanii cu o fotografie nonconformistă: Angelique Boyer e atât de dulce încât....

related posts

Modifică setările cookies