Dwayne Johnson, pe covorul rosu de la Globurile de Aur alaturi de fiica lui. Cat de bine arata tanara de 14 ani


Dwayne Johnson a devenit tata pentru a doua oara in urma cu o luna, motiv pentru care la gala de decernare a Globurilor de Aur a fost insotit de fiica lui cea mare, Simone Alexandra Johnson. 


Actorul de 43 de ani a aparut pe covorul rosu alaturi de tanara de 14 ani, inainte ca acesta sa urce pe scena alaturi de Jennifer Lopez pentru a prezenta premiul la una dintre categorii.

Simone, care se transforma intr-o adevarata domnisoara, a purtat o rochie neagra, scurta, in timp ce tatal ei a purtat un costum cu sacou visiniu.

Adolescenta de 14 ani este fiica lui Dwayne Johnson dintr-o casnicie anterioara, cu Dany Garcia, de care s-a despartit in 2007. De atunci, actorul este combinat cu Lauren Hashian, care i-a daruti o fetita in urma cu o luna. 

Intr-un interviu acordat pentru revista Esquire, actorul a declarat ca viata personala este "solida", iar asta il ajuta si pe plan profesional. "Intotdeauna incerc sa gasesc un echilibru intre ceea ce fac in cariera si familia pe care o am", a marturisit starul. 

"Daywne si Lauren nu pot fi mai fericiti de atat. Au o relatie solida, care dureaza de noua ani si au simtit ca este momentul sa-si mareasca familia", a declarat o sursa.

  • Dwayne Johnson, pe covorul rosu de la Globurile de Aur alaturi de fiica lui. Cat de bine arata tanara de 14 ani

related posts

Modifică setările cookies