"Vad ca ai globurile la tine". Momentul amuzant pe care l-au oferit Jennifer Lopez si Jeremy Renner la Globurile de Aur


Jennifer Lopez a fost una dintre vedetele prezente la gala decernarii Globurilor de Aur, aparitia sa fiind foarte provocatoare.


Cantareata de 45 de ani a purtat o creatie a designer-ului Zuhair Murad, rochia sa fiind de culoare gri, foarte decoltata si decupata, cu o trena lunga pe spate, tinuta sa fiind admirata de cei prezenti la eveniment, si mai ales de Jeremy Renner, cu care a prezentat premiul pentru cel mai bun actor intr-o mini-serie.

In timp ce se aflau pe scena, actorul de 44 de ani si-a pierdut privirea in decolteul geneors al cantaretei, acesta afirmand destul de amuzat: "Vad ca ai globurile la tine", facand referire la bustul impresionant, pus in evidenta de rochia mulata. 

Tinuta lui Jennifer Lopez a fost completata de un machiaj destul de discret, cu accent pe ochi, la care a optat pentru smoky eye, parul fiind lasat desfacut si tapat. In ceea ce priveste accesoriile, vedeta a ales un cluch metalic, argintiu, o pereche de cercei asemanatori si sandale simple, cu o singura bretea.

"Il iubesc, este unul dintre designeri mei favoriti", a declarat Jennifer Lopez la emisiunea lui Ryan Seacrest. 

  • Vad ca ai globurile la tine . Momentul amuzant pe care l-au oferit Jennifer Lopez si Jeremy Renner la Globurile de Aur

related posts

Modifică setările cookies