"S-a ferit de Ian si Nikki ca de ciuma". Momentele neplacute prin care a trecut Nina Dobrev la petrecerea organizata dupa Globurile de Aur


Dupa gala decernarii Globurilor de Aur, o mare parte a celebritatilor de la Hollywood au participat la petrecerea care a fost organizata dupa faimosul eveniment.


Printre cei prezenti s-au aflat si Ian Somerhalder si Nikki Reed, dar si fosta iubita a actorului, Nina Dobrev. Potrivit hollywoodlife.com, vedeta din The Vampire Diaries i-a evitat toata seara pe cei doi indragostiti, aceasta incercand sa nu ajunga in ipostaza de a fi nevoita sa discute cu ei.

"Nina s-a ferit de Ian si Nikki ca de ciuma. A stat inconjurata de niste prieteni apropiati, in partea opusa de locul in care se afla cuplul", a declarat o sursa pentru site-ul american.

"A fost destul de jenant pentru Nina, deoarece Ian si Nikki se plimbau peste tot, ca si cum ar fi fost regele si regina balului, s-au sarutat non-stop", a explicat aceeasi sursa.

Starul din The Vampire Diaries si actrita din Twilight se intalnesc de cateva luni, facandu-si oficiala relatia de cateva saptamani, de cand au fost fotografiati impreuna, in diverse locatii. Nikki Reed a divortat in mai de Paul McDonald, dupa o relatie de peste doi ani si jumatate, in timp ce Ian Somerhalder a avut o relatie de lunga durata cu Nina Dobrev. 

  • S-a ferit de Ian si Nikki ca de ciuma . Momentele neplacute prin care a trecut Nina Dobrev la petrecerea organizata dupa Globurile de Aur

related posts

Modifică setările cookies