"E obsedat de ea." Cine este actrita care l-a innebunit pe Robert Pattinson, potrivit prietenilor lui


Desi ne vine foarte greu sa credem dupa cate s-au intamplat, se pare ca Robert Pattinson inca o iubeste pe fosta lui iubita, Kristen Stewart.


Se pare ca paparazzi americani au suprins-o miercuri pe Kristen sosind la casa lui Robert din Beverly Hills miercuri.

Actrita, care s-a despartit de partenerul ei din "Twilight" in luna mai, dupa o relatie de dragoste de 4 ani, se pare ca a stat trei ore in interiorul casei fostului iubit.

Cei doi au iesit apoi si au plecat in aceeasi directie, fiecare in masina lui, dar cand au realizat ca sunt urmariti de paparazzi s-au razgandit cu privire la destinatie si Kristen a ajuns sa mearga singura acasa.

Dupa ce infidelitatea tinerei de 23 de ani a distrus ceea ce era una dintre cele mai frumoase relatii de la Hollywood, Kristen si Robert au incercat sa mai dea o sansa povestii lor de iubire, dar n-au mai reusit.

Cei doi au fost vazut ultima data unul in compania celuilalt in august, cand, potrivit unei surse din anturajul lui Robert au avut "o discutie foarte intensa". Prietenul lui Robert a declarat atunci pentru "US Weekly": "Cel mai probabil o sa se impace. Robert e obsedat de ea".

Tu ce parere ai? Crezi ca Robert si Kristen se mai impaca vreodata sau nu?

  • E obsedat de ea. Cine este actrita care l-a innebunit pe Robert Pattinson, potrivit prietenilor lui

related posts

Modifică setările cookies