El, un rebel incurabil. Ea, incredibil de frumoasa. Cum arata sotia lui Robbie Williams si ce picioare senzationale are


Robbie Williams este unul dintre cei mai excentrici artisti din industria muzicala internationala. Putini stiu insa cum arata frumoasa lui sotie, care nu apare prea des alaturi de el la evenimente mondene si in public.


Ayda Field este una dintre putinele femei care au reusit sa il cuminteasca pe Robbie Williams. Tanara nu doar ca l-a cucerit intr-atat de mult incat l-a determinat sa o ceara in casatorie, ci i-a si daruit doi copii: un baiat si o fetita. 

Ayda l-a cunoscut pe Robbie in anul 2006 si a inceput o relatie cu el, punand astfel punct speculatiilor cum ca starul ar fi bisexual. De atunci, cei doi au locuit impreuna, s-au casatorit si au facut doi copii, de care artistul este incredibil de mandru.

Despre nunta celor doi, ambii excentrici, a tinut primele pagini ale ziarelor intrucat s-a zvonit ca Ayda si Robbie si-au inlocuit domnisoarele cu cei opt caini ai lor, in timp ce cavalerul de onoare a lipsit cu desavarsire. Invitatii au fost obligati sa se imbrace a la James Bond.  

Iar surprizele s-au tinut lant la ceremonie, culimand cu faptul ca artistul a cantat in fata celor 60 de invitati melodia “Angels”. Singurul lucru traditional au fost juramintele. “Sunt cel mai fericit om in viata. Ayda arata la nunta ca cea mai frumoasa femeie din lume”, a spus Robbie Williams pentru revista “Hello!” la vreme respectiva.

Iata cum arata femeia care l-a cucerit iremediabil:

  • El, un rebel incurabil. Ea, incredibil de frumoasa. Cum arata sotia lui Robbie Williams si ce picioare senzationale are

related posts

Modifică setările cookies