Robbie Williams a devenit, din nou, tătic, cu ajutorul unei mame surogat


Robbie Williams și soția sa, Ayda Field, au devenit pentru a treia oară părinți cu ajutorul unei mame surogat.


Cei doi au dat vestea cea mare azi-dimineață, pe contul lor de Instagram, mărturisind că a fost un "drum foarte dificil".

Soția lui Robbie Williams, Ayda, a dezvăluit celor 353.000 de urmăritori ai săi pe Instagram că au o fetiță, care a venit pe lume grație unei mame surogat, angajată de celebrul cuplu.

Artistul de 44 de ani și soția sa sunt deja părinții unei fetițe de cinci ani, Theodora Rose, și a unui băiețel, Charlton Valentine, în vârstă de trei ani.

Soția lui Robbie, Ayda (39 de ani) a mărturisit: “Așadar, am tot păstrat un secret foarte special! Suntem încântați să vă împărtășim vestea că avem o fetiță”. Aceasta se va numi Colette (Coco) Josephine Williams.

 Vorbind despre acest eveniment, mama celor trei copii a mărturisit: “Până să ajungem aici, am avut de străbătut un drum foarte lung și dificil, acesta fiind și motivul pentru care am ținut totul secret. Familia vine în toate formele, iar această micuță domnișoară, care este din punct de vedere biologic a noastră, a fost purtată în pântece de o incredibilă mamă surogat, căreia îi vom fi mereu recunoscători”. 

Ayda a adăugat: “Suntem fericiți să o primim în viața noastră pe această superbă bebelușă și atât de binecuvântați să trăim într-o lume care făcut acest lucru posibil”. 

Vezi, în galeria foto de mai jos, prima poză cu cei trei copii ai familiei Williams. 

  • Robbie Williams a devenit, din nou, tătic, cu ajutorul unei mame surogat

related posts

Modifică setările cookies