Este model international, casatorita cu un miliardar, dar nu a uitat de unde a pornit. Xenia Deli s-a intors in Moldova


De la aparitia in videoclipul lui Bieber nu a mai fost decat un pas pentru a fi recunoscuta si urmarita pe retelele de socializare de o multime de persoane. Frumusetea ei l-a atras si pe egipteanul miliardar care i-a devenit sot, iar Xenia Deli duce acum o viata ca in filme. De curand si-a vizitat locurile natale si s-a pozat alaturi de bunica sa din Moldova.


Xenia a fost in vizita in Moldova si nu s-a ferit deloc sa arate asta tuturor. Ba mai mult decat atat, frumoasa moldoveanca s-a pozat in curtea bunicii sale, in timp ce aceasta incerca sa o hraneasca cu lungurita. "Timpul trece, lucrurile se schimba, dar iubirea bunicii mele va ramane mereu aceeasi", a scris modelul in dreptul fotografiei.

Fotografia o arata pe Xenia imbracata in hainele sale de designer, incaltata cu pantofi cu toc, in curtea modesta a bunicii sale, semn ca faima si casnicia nu au facut-o deloc sa isi uite radacinile. 

 

Time goes by, things change, but grandma's love always stays the same ❤️❤️❤️

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli) onFrumoasa moldoveanca si-a vizitat si bunica materna, insa de data aceasta nu in Moldova, ci in Geneva, avand grija sa se fotografieze si in compania acesteia. Fanii sai au fost incantati sa o vada un fragment din viata personala a modelului, mai ales ca descrierile fotografiilor au fost emotionante, iar Xenia a numit Moldova "acasa".

 

Back home where I was born ????❤️

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli) onDeli a bifat numeroase aparitii in reviste precum FHM, GQ, Sports Illustrated, Vogue, Harper's Bazaar si Maxim, iar cariera sa pare sa fie pe val, in timp ce viata sa pare rupta de realitate.
  • Este model international, casatorita cu un miliardar, dar nu a uitat de unde a pornit. Xenia Deli s-a intors in Moldova

related posts

Modifică setările cookies