Excentricitati de sotie de milionar. Ce animal de companie are "moldoveanca lui Bieber" si cum isi asteapta sotul zilnic


Frumusetea a facut-o celebra, iar casatoria cu un om de afaceri din Egipt a transformat-o intr-una dintre cele mai discutate vedete de pe Instagram. Xenia Deli, moldoveanca din videoclipul lui Justin Bieber duce o viata extrem de luxoasa, care ii permite multe excentricitati.


S-a casatorit cu un barbat cu 36 de ani mai in varsta decat ea, insa arata foarte bine impreuna si par sa formeze un cuplu fericit. Lucru deloc dificil, avand in vedere ca cei doi duc o viata din care pare sa nu lipseasca nimic, barbatul fiind un cunoscut om de afaceri, cu o avere impresionanta. 

In varsta de 27 de ani, Xenia le intrece in frumusete pe multe dintre divele consacrate ale Hollywood-ului, iar acum se pare ca le poate depasi pe acestea si in ceea ce priveste stilul de viata. Printre ultimele fotografii postate de model pe Instagram, se numara cel putin doua care au atras imediat atentia fanilor.

Una dintre imagini o arata pe Xenia jucandu-se cu un pui de...leu, iar descrierea fotografiei spune ca animalul ar fi noul locatar al casei: " Cele doua leoaice protejand familia si caminul nostru."

 

The two lionesses protecting our family and our house ????????

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli) on


Intr-o alta imagine, frumoasa moldoveanca isi intreaba numarul mare de admiratoare: "Cum iti astepti iubitul sa se intoarca de la serviciu?", iar fotografia o arata imbracata ca de covorul rosu, intr-o rochie extrem de sexy, coafata si machiata impecabil.

Comparata adesea cu frumuseti ca Mila Kunis sau Miranda Kerr, Xenia aduna din ce in ce mai multi fani, fotgrafiile sale primind zeci si chiar sute de mii de aprecieri si valuri de comentarii dintre care nu lipsesc si criticile celor care nu sunt de acord cu mariajul moldovencei.

  • Excentricitati de sotie de milionar. Ce animal de companie are moldoveanca lui Bieber si cum isi asteapta sotul zilnic

related posts

Modifică setările cookies