Xenia Deli, singura la aniversarea primului an de casatorie. Ce cadou i-a trimis sotul de 63 de ani, in lipsa lui


S-a casatorit cu un barbat cu 36 de ani mai in varsta decat ea, iar la aniversarea primului an de casatorie a fost tratata ca o regina. Cu toate acestea, sotul nu i-a fost alaturi. Xenia Deli, cunoscuta si ca "moldoveanca lui Bieber", dupa ce a aparut in videoclipul cantaretului, a sarbatorit singura.


Frumusetea a facut-o celebra, iar casatoria cu un om de afaceri din Egipt a transformat-o intr-una dintre cele mai discutate vedete de pe Instagram. Xenia Deli duce o viata extrem de luxoasa, care ii permite multe excentricitati.

Xenia si afaceristul egiptean arata foarte bine impreuna si par sa formeze un cuplu fericit. Lucru deloc dificil, avand in vedere ca cei doi duc o viata din care pare sa nu lipseasca nimic. In varsta de 27 de ani, Xenia le intrece in frumusete pe multe dintre divele consacrate ale Hollywood-ului, iar de ceva timp se pare ca le poate depasi pe acestea si in ceea ce priveste stilul de viata. 

In lipsa lui, sotul miliardar a avut grija ca frumoasei moldovence sa nu ii lipseasca nimic. Modelul a fost surprins cu un val de baloane si flori care i-au umplut toata casa.
Deli a bifat numeroase aparitii in reviste precum FHM, GQ, Sports Illustrated, Vogue, Harper's Bazaar si Maxim, iar cariera sa pare sa fie pe val.
 
Comparata adesea cu frumuseti ca Mila Kunis sau Miranda Kerr, Xenia aduna din ce in ce mai multi fani, fotgrafiile sale primind zeci si chiar sute de mii de aprecieri si valuri de comentarii dintre care nu lipsesc si criticile celor care nu sunt de acord cu mariajul moldovencei si cu fotografiile sexy pe care le posteaza pe internet.
  • Xenia Deli, singura la aniversarea primului an de casatorie. Ce cadou i-a trimis sotul de 63 de ani, in lipsa lui

related posts

Modifică setările cookies