Excentricitati de miliardara: Tamara Ecclestone a primit al doilea Ferrari intr-un singur an si le face spa cu jacuzzi cateilor ei!  


Tamara si Petra Ecclestone sunt noile Paris si Nicky Hilton ale lumii mondene. Cele doua sunt fiicele lui Bernie Ecclestone, detinatorul Formulei 1 si a fostului model Armani, Slavica. Parintii lor au o avere neta estimata la 4,2 miliarde de dolari, care este pusa intr-un fond special, chiar pentru ele. Ce orice miliardar, Tamara are niste idei excentrice!
 


Tamara, fiica cea mare a lui Bernie Ecclestone, isi pregateste casa pentru un reality show, cu care spera sa detroneze clanul Kardashian. Resedinta ei de 60 de milioane de euro va suferi modificari in valoare de 10 milioane. Printre nebuniile Tamarei se numara si un spa pentru cateii ei. Si nu orice fel de spa – ci unul care va avea in decor o multime de cristale! Resedinta va beneficia si de o sala de bowling.

Astazi, Tamara a primit si un cadou la care multi oameni viseaza o viata intreaga – un Ferrari de 380.000 de euro, pe care l-a admirat imbracata in pijamale. Pentru Tamara insa este al doilea Ferrari pe care il primeste in decurs de un an! Mai mult, masinile sunt aproape identice!

Foto: SPLASH

CITESTE SI: Miliardara la 22 de ani: cum arata viata fabuloasa a Petrei Ecclestone, supranumita Paris Hilton de Londra

Maine pe www.perfecte.ro vei putea citi despre nunta de vis pe care o va avea sora sa, Petra, in acest weekend, intr-un palat din Italia.
 

  • Excentricitati de miliardara: Tamara Ecclestone a primit al doilea Ferrari intr-un singur an si le face spa cu jacuzzi cateilor ei!  

related posts

Modifică setările cookies