Fanii nu s-au asteptat sa o vada asa. Ariana Grande, cu par scurt si breton. Transformarea spectaculoasa a artistei


Cand vine vorba despre look-ul ei, Ariana Grande e destul de conservatoare. Vedeta nu a apelat pana acum la nicio schimbare spectaculoasa de look. De aceea, fanii au fost uimiti sa vada una dintre cele mai recente imagini publicate de ea pe Instagram.


Admiratorii s-au obisnuit sa o vada cu parul lung si plin de volum. Prinse de cele mai multe ori in cozi, suvitele Arianei Grande nu au venit cu nimic spectaculos la capitolul stil pana acum. 

Recent insa, artista si-a impresionat placut fanii dupa ce a publicat pe contul oficial de Instagram o imagine in care se lauda cu noul breton si o tunsoare bob, in stilul anilor '60. Desi este vorba de o simpla peruca, transformarea este spectaculoasa si, mai ales, binevenita. 

Desi are un chip de papusica, Ariana Grande a fost adesea criticata pentru lipsa ei de imaginatie cand vine vorba de stil. Multi s-au plictisit de vesnica ei coada si ar prefera sa o vada si cu un alt look. Daca ii sta bine asa sau daca ar fi indicat sa se aranjeze cum a facut-o pana acum, ramane sa ne spui tu.

 

the worrrrrst wigs ever. #welovethem

A photo posted by Ariana Grande (@arianagrande) on

related posts

Modifică setările cookies