Fata de tinerica, maini de bunicuta. Varsta reala a Madonnei, data de gol. Detaliul surprins de paparazzi la corpul ei


Nu mai e un mister pentru nimeni faptul ca Madonna incearca sa infranga trecerea timpului cu orice pret. Din pacate insa, anumite parti ale corpului o tradeaza.


La fel ca multe alte vedete de la Hollywood, Madonna a urmarit meciul din UFC al lui Connor McGregor. Dornici sa o surprinda in cele mai interesante cadre, paparazzi au stat cu ochii pe ea pe tot parcursul serii. Si nu au fost dezamagiti!

Intr-un moment de neatentie, cantareata si-a pus mana la gura, dandu-le ocazia angajatilor publicatiilor mondene sa ii surprinda ridurile. In comparatie cu tenul ei intins, imaculat, degetele si mainile artistei ii tradeaza varsta de 58 de ani, pe care artista ar face orice sa o ascunda de fanii ei.

Daca de la distanta cantareata pare sa aiba infatisarea unei femei cu doua decenii mai tanara, un zoom pe imaginile suprise de fotografii prezenti la eveniment dezvaluie adevarul. Obrajii Madonnei par suspect de rotunjiti si de netezi pentru o femeie de varsta ei si contrasteaza destul de dramatic cu ridurile si pielea mult mai imbatranita din jurul ochilor. Acest lucru indica faptul ca diva a facut o vizita la cabinetul unui chirug plastic si si-a injectat obrajii astfel incat sa fie mai fermi si sa-i mai stearga cativa ani de pe chip.

Daca pana acum diva pop a insistat ca tenul ei nu a suferit nicio modificare chirurgicala si ca aspectul ei tanar este doar rezultatul unor produse cosmetice excelente, vizitele la estetician devin din ce in ce mai evident.

  • Fata de tinerica, maini de bunicuta. Varsta reala a Madonnei, data de gol. Detaliul surprins de paparazzi la corpul ei

related posts

Modifică setările cookies