"Fata din Ipanema" a facut furori la plaja. Ce spectacol a oferit fotografilor care abia asteptau sa renunte la haine


I se spune "fata din Ipanema" si face furori ori de cate ori iese din casa. Ana Braga a tinut din nou fotografii cu sufletul la gura, in timp ce renunta la pantalonii scurti in favoarea unor bikini minusculi. 


Modelul a pozat in mai multe randuri pentru celebra revista pentru barbari si reuseste sa le atraga atentia domnilor de fiecare data. Nici nu este de mirare, avand in vedere ca Ana se pricepe de minune sa faca un adevarat spectacol din simplul mers la plaja.

In lipsa unui sutien, blonda si-a lasat pe ea bluza, dar culoarea acesteia nu a ajutat-o prea mult. Odata uda, bluza a devenit complet transparenta, iar articolul vestimentar care se presupune ca ar fi trebuit sa o imbrace, a aratat-o si mai sexy decat ar fi facut-o un sutien.

riginara din Rio de Janeiro, blonda de 35 de ani s-a stabilit in urma cu 20 de ani in Statele Unite, unde si-a facut un renume atat ca model de tabloid, cat si ca dansatoare. Acum traieste si lucreaza acum ca model, tot in Statele Unite.   Ana a aparut in concerte alaturi de Pitbul, Gloria Estefan sau de Lil' John, dar se pare ca nu si-a gasit un loc in acest domeniu.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

  • Fata din Ipanema a facut furori la plaja. Ce spectacol a oferit fotografilor care abia asteptau sa renunte la haine

related posts

Modifică setările cookies