Fiica lui Johnny Depp si a Vanessei Paradis, cel mai nou superstar in lumea modei. Cat de frumoasa e Lily-Rose


Lily-Rose Depp este noua feblete a designerului Karl Lagerfeld: a ales-o "mireasa" colectiei Chanel, care a fost prezentata in cadrul Saptamanii Modei de la Paris. In varsta de 17 ani, fiica Vanessei Paradis si a lui Johnny Depp este deja un nume cunoscut in lumea modei. 


"Chanel a fost intotdeauna parte a vietii mele. Mama mea a lucrat cu ei inca de cand avea 18 ani. Am mers cu ea la mazaginele lor de cand eram mica. Practic, sunt poze cu mine in scutec si purtand pantofi Chanel", a povestit Lily-Depp Rose.

Tanara si-a adus aminte cand l-a intalnit prima oara pe emblematicul designer Karl Lagerfeld. "L-am cunoscut pe Karl cand aveam opt ani si aveam un breton oribil".

Designerul Karl Lagerfeld nu a prevazut de atunci viitorul micutei. "Venea la studio-ul Chanel impreuna cu mama sa. Era un copil dulce, dar cine si-ar fi imaginat ca va avea o personalitate asa puternica atat de timpuriu. Partea buna e ca nu seamana nici cu mama si nici cu tatal ei. Cu fizicul ei fragil, combinatia este surprinzatoare si creeaza ceva total diferit. Lily-Rose este o tanara din noua generatie, cu toate calitatile unui adevarat star", a spus Lagerfeld.

Lily-Rose a ajuns pe prima pagina a tabloidelor din intreaga lume cu dezvaluirea despre sexualitatea sa. Tanara a mentionat ca este "fluida" din punct de vedere sexual.

  • Fiica lui Johnny Depp si a Vanessei Paradis, cel mai nou superstar in lumea modei. Cat de frumoasa e Lily-Rose

related posts

Modifică setările cookies