Lily Rose Depp, noua feblete a fotografilor. Cum a pozat fiica lui Jhonny Depp, la 18 ani


A implinit 18 ani si asta o face sa se simta mai libera decat ar fi fost pana acum. Fiica lui Jhonny Depp si-a marcat varsta cu o serie de fotografii nud, 


Lily-Rose Depp a fost aleasa, la doar 17 ani, "mireasa" colectiei Chanel, de catre Karl Lagerfeld. Fiica Vanessei Paradis si a lui Johnny Depp este deja un nume cunoscut in lumea modei, un domeniu care i se potriveste, dar si care pare ca ii este complet pe plac. Acum, ca a implinit 18 ani, Lily a facut o serie de fotografii ceva mai indraznete. 

"Venea la studio-ul Chanel impreuna cu mama sa. Era un copil dulce, dar cine si-ar fi imaginat ca va avea o personalitate asa puternica atat de timpuriu. Partea buna e ca nu seamana nici cu mama si nici cu tatal ei. Cu fizicul ei fragil, combinatia este surprinzatoare si creeaza ceva total diferit. Lily-Rose este o tanara din noua generatie, cu toate calitatile unui adevarat star", a spus Lagerfeld, in trecut.

Fara indoiala ca asa si este, pentru ca Lily arata cat se poate de bine in ultimele imagini:


 

Groovy baby

A post shared by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) on 

Another one

A post shared by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) on


 
Lily Rose a pozat pentru CR Magazine, iar experienta i s-a parut mai mult decat frumoasa: ,,Am facut 18 ani, asa ca mi s-a parut normal sa mai fac inca un pas. De data aceasta am putut arata ceva mai multa piele si am putut fi putin mai sexy", a declarat modelul.
 
Mai multe imagini aici: 


 

  • Lily Rose Depp, noua feblete a fotografilor. Cum a pozat fiica lui Jhonny Depp, la 18 ani

related posts

Modifică setările cookies