Lily-Rose Depp, scene interzise minorilor în primul ei serial TV. Cum au reacționat fanii


Fiica lui Johnny Depp și-a făcut debutul în serialele de televiziune cu o apariție controversată. Lily-Rose Depp a fost taxată pentru lipsa de talent actoricesc și pentru scenele de nuditate în care apare.


Serialul The Idol, în care mai joacă Abel Tesfaye (The Weeknd) și Suzanna Son, a fost lansat cu mare scandal pe o platformă de streaming. Cei care au văzut deja primul episod din seria de 6 episoade au fost șocați de scenele explicite pe care le conține. 

Lily-Rose Depp, unul dintre personajele centrale ale seriei, apare în multe scene nud și, la un moment dat, se masturbează agresiv. Serialul urmărește evoluția lui Jocelyn, o tânără care urmărește o carieră în muzica pop, decisă să devină cea mai mare și mai sexy vedetă pop din America.

Însă, fanii actriței de 23 de ani sunt de părere că fiica lui Johnny Depp nu-și pune în valoare talentul actoricesc în această producție „cu dialoguri serbede și cu nuditate excesivă”.

Lily-Rose Depp nu știe să joace, iar The Idol e jalnic, la fel ca In-N-Out”, a scris cineva pe Twitter.

Fată, urmăresc de 10 minute și acest scenariu este absolut îngrozitor”, a comentat alt internaut.

Peste zece ani va spune că a fost exploatată”, a anticipat un alt internaut, referindu-se la fiica lui Johnny Depp.

Recent, Lily-Rose Depp a stârnit comentarii aprinse după ce a fost surprinsă sărutând o femeie pe aeroport. Acum, fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis a intrat în gura fanilor pentru prestația din primul ei serial de televiziune.

Primele două episoade ale seriei au fost proiectate în premieră la Festivalul de Film de la Cannes. Cei care au văzut debutul serialului susțin că al doilea epidod este și mai „pornografic”, anunțând că The Weeknd vorbește murdar cu Lily-Rose Depp, în timp de aceasta se masturbează în fața lui.

Serialul a beneficiat de recenzii preponderent negative, principalele critici aduse fiind că încearcă să satirizeze industria muzicală de pe un „piedestal” care „se ofilește sub lumina reflectoarelor”, se arată pe site-ul Rotten Tomatoes.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: 

  • Lily-Rose Depp, scene interzise minorilor în primul ei serial TV. Cum au reacționat fanii

related posts

Modifică setările cookies