Imaginea cu William si Kate care i-a emotionat pe admiratorii Printesei Diana. Detaliul observat de toti


Au vizitat India si au impresionat cu aparitiile lor desprinde parca din basmele cu printi si printese. In urma cu putin timp, William si Kate le-au mai facut o surrpiza admiratorilor.


Ducele si Ducesa de Cambridge au vizitat Taj Mahal-ul si, spre incantarea celor care ii sustin, au recreat poza pe care Printesa Diana a facut-o in 1992, cand a fost intr-o vizita oficiala solo in India.

Desigur, la scurt timp dupa ce au poposit pe taram indian, presa a inceput sa speculeze ca William si Kate se vor lasa pozati in aceeasi ipostaza ca Diana, insa nu s-a stiut nimic sigur pana in momentul in care cei doi au ajuns la mausoleul din fildes alb.

La fel ca Printesa Inimilor, tanarul cuplu a pozat pe banca pe care toti au denumit-o "Scaunul lui Lady Di", iar mai apoi s-a lasat imortalizat si in superbele gradini din jur.

Desi pentru fani ipostazele sunt emotionante, William a recunoscut ca nu isi aminteste de momentul in care mama lui a vizitat India si ca, pentru el, imaginea iconica nu reprezinta la fel de mult ca pentru fani. Ducele a specificat insa ca si-a dorit mult sa creeze amintiri noi in familie si ca de aceea a pozat alaturi de Kate pe bancuta celebra.

Un detaliu pe care Casa Regala l-a ignorat initial a fost observat ulterior de presa mondena. Intr-una din pozele distribuite agentiilor de stiri, Kate a uitat de conduita regala si, fara sa vrea, si-a lasat la vedere lenjeria intima.

  • Imaginea cu William si Kate care i-a emotionat pe admiratorii Printesei Diana. Detaliul observat de toti

related posts

Modifică setările cookies