Imaginile care te vor face sa uiti ca e cel mai fioros actor. In ce ipostaza extrem de simpatica a fost filmat The Rock


Are milioane de fani si este unul dintre cei mai fiorosi actori din filmele de actiune, dar ultimele imagini il arata intr-o ipostaza care ar putea topi pe oricine. Dwayne "The Rock" Johnson adora copiii si petrece timp in compania lor chiar si atunci cand se afla pe platourile de filmare.


Pe langa aparitia sa "inspaimantatoare", Dwayne are o latura ceva mai soft, care nu doar ca il transforma intr-o vedeta iubita de toata lumea, dar ii si permite sa joaca tot felul de roluri provocatore. In plus, actorul a fost numit, recent, "Cel mai sexy barbat in viata", de catre revista People.

Dwayne nu se tranforma intr-un "tatic" adorabil doar atunci cand se afla in preajma fetitei sale, ci si pe platourile de filmare, atunci cand apare copii.

In imaginile postate chiar pe pagina personala de socializare, Dwayne apare insotit de o fetita care face conversatie cu el. Actorul se straduieste sa o convinga pe cea mica sa ii imprumute incaltamintea ei, spunandu-i ca poarta o un numar la fel de mic la picior. 

Imaginile au fost adorate de fani si au strans peste 3000 de aprecieri. "Sunt foarte antrenat in a fermeca doamnele, dar cu Ella nu imi merge, asa ca i-am oferit cavalereste un high-five!", a scris Dwayne langa videoclipul postat.

  • Imaginile care te vor face sa uiti ca e cel mai fioros actor. In ce ipostaza extrem de simpatica a fost filmat The Rock

related posts

Modifică setările cookies