Viata de salvamar! Dwayne Johnson, "tarat" in mijlocul unui rau de fetita sa de 18 luni. Cum arata bebelusa neinfricata


Este este unul dintre cei mai duri actori de la Hollywood, ii intimideaza pe multi numai cand isi face aparitia. Insa, cineva a reusit sa-l transforme in mielusel. Fetita lui. 


The Rock isi joaca rolul de bodyguard nu numai in "Baywatch", ci si in viata reala. Fetita lui in varsta de 1 an si jumatate a reusit sa-l bage pe tatal sau in mijlocul unui rau. Actorul a postat imaginea pe contul sau de Instagram. Durul "The Rock" pare amuzat, tindu-si de mana printesa scufundata pana la brau in mijlocul apei. "Mi-a luat mana si a inceput sa ma traga in  mijlocul raului. Omulet fara frica. Inima mea este plina de recunostinta pentru ca am putut sa petrec aceasta zi minunata cu familia mea, inainte de a zbura in Germania, cu treaba.", a povestit Dwayne Johnson pe reteaua de socializare.In comedia "Baywatch" actorul de 45 de ani joaca rolul unui salvamar cu experienta care trebuie sa aiba grija de un incepator (Zac Efron) cu mare succes la femei. 

The Rock este de 10 ani impreuna cu Laura Hashian (32 de ani), relatie inceputa imediat dupa ce starul a divortat de Dany Garcia.


 

  • Viata de salvamar! Dwayne Johnson, tarat in mijlocul unui rau de fetita sa de 18 luni. Cum arata bebelusa neinfricata

related posts

Modifică setările cookies