Imaginile pentru care Hilaria Baldwin a primit mesaje de apreciere. Cum arata vedeta la doua saptamani dupa ce a nascut


In urma cu doua saptamani, Hilaria Baldwin a adus pe lume cel de-al doilea copil, ea si Alec Baldwin devenind parintii unui baietel. Acestia mai au impreuna o fata care urmeaza sa implineasca doi ani in luna august. 

Tag-uri: #Hilaria Baldwin

Desi este recunoscuta pentru faptul ca acorda o importanta aparte aspectului fizic, fiind deja celebra pentru antrenamentele de fitness si yoga pe care le face in mod constant, Hilaria Baldwin nu a exagerat cu excercitiile dupa nastere, dovada si imaginea pe care a postat-o pe constul de Instagram.

In respectiva fotografie, femeia de 30 de ani apare imbracata intr-o bustiera si un slip negri, lasand la vedere burtica postpartum, care inca nu s-a diminunat si pentru care nici nu a luat vreo decizie radicala in ceea ce privesc alimentatia sau activitatea sportiva, punand pe primul loc sanatatea si ingrijirea celor doi copii. 

"Cred ca este important sa acceptam si sa ne iubim asa cum suntem, mai ales dupa ce ne-am luptat sa aducem pe lume o noua fiinta", a fost unul dintre mesajele postate de vedeta. 

Alec si Hilaria sunt casatoriti din 2012 si au impreuna au doi copii. La inceputul anului, atunci cand au anuntat ca urmeaza sa devina din nou parinti, Alec Baldwin s-a declarat incantat de aceasta veste. "Sunt binecuvantat. Avem un copil, iar asta este deja incredibil pentru mine", a declarat actorul intr-un interviu pentru revista Extra.   

  • Imaginile pentru care Hilaria Baldwin a primit mesaje de apreciere. Cum arata vedeta la doua saptamani dupa ce a nascut

related posts

Modifică setările cookies