Indragostita de tatal ei vitreg? Rumer Willis a recunsocut ca l-a placut pe Ashton Kutcher cand era insurat cu mama ei


Ashton Kutcher si Demi Moore au fost casatoriti timp de 8 ani si au trait o poveste de iubire neconventionala, mai ales avand in vedere diferenta mare de varsta dintre ei.


Desi avea doar 27 de ani cand s-a casatorit cu vedeta de la Hollywood, tanarului i-a revenit rolul de a fi tata vitreg pentru cele trei fiice ale femeii, Rumer, Scout si Tallulah. In perioada adolescentei, cele trei au recunoscut ca nu a fost usor sa-l priveasca pe Ashton ca pe un tata, ba chiar ca il cam placeau, desi era sotul mamei lor.

Cea care a facut o declaratie indrazneata despre sentimentele pe care i le purta a fost Rumer, care a admis ca inainte ca Demi si Ashton sa se intalneasca, avea postere pe pereti lipite cu el.

"A fost bizar cand am aflat ca mama are o relatie cu el, insa trebuie sa-l laud si sa recunosc ca il admir. A fost un tata vitreg bun pentru noi si mi-a trecut repede indragosteala de el. Am dat jos posterele pe care le lipisem in camera mea si, ca orice adolescenta, am capatat alte pasiuni, pentru alte vedete. Chiar i-am zis surorii mele la un moment dat ca trebuie sa-l tai de pe lista mea, ca nu e frumos sa-l plac", a dezvaluit Rumer intr-un interviu acordat lui Howard Stern.

Tanara a mai spus ca nu s-a simtit vreodata in competitie cu mama ei, ci ca s-a mandrit chiar cu faptul ca aceasta are un sot atat de tanar, frumos si celebru.

Ce parere aveti despre declaratiile facute de cea mai mare dintre fiicele lui Bruce Willis si a lui Demi Moore?

  • Indragostita de tatal ei vitreg? Rumer Willis a recunsocut ca l-a placut pe Ashton Kutcher cand era insurat cu mama ei

related posts

Modifică setările cookies