Irinel Columbeanu, prima reacție după ce Nuțu Cămătaru a vorbit despre Monica Gabor în cartea lui Codin Maticiuc


La sfârșitul lunii noiembrie, Codin Maticiuc și-a lansat noua carte, „Dresor de lei și de fraieri: Viața lui Nuțu Cămătaru”, care a prins foarte bine la public și s-a vândut imediat.


Așa cum era de așteptat, în carte există multe detalii „picante”, care au făcut deliciul cititorilor. Printre altele, Nuțu Cămătaru a dezvăluit cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, imediat după ce aceasta a ajuns la București.

„Mi-a adus-o Dinu Damaschin. Era un lansator de rachete cunoscut și avusese grijă de asta. Când a venit cu ea la București, mi-a adus-o mie întâi. Ca să ne ocupăm amândoi de ea. Dar eu fix asta nu făceam. Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o lui înapoi. M-a sunat iar peste ceva timp că fata a intrat în ceva belele cu niște clienți pe la Hotelul Bulevard. M-am dus personal s-o scot de acolo și i-am urecheat pe ăia puțin”, spune Nuțu Cămătaru în carte.

După ce a auzit aceste dezvăluiri, Irinel Columbeanu, fostul soț al Monicăi Gabor, a afirmat că știa povestea și că el va oferi mai multe detalii despre acest aspect în cel de-al doilea volum al cărții pe care urmează și el să o lanseze.

„Știam povestea asta dinaintea nuntii, mi-o spusese Monica. Subiectul e tratat mai mult decât pe larg în volumul doi al cărții mele. Nu l-am cunoscut pe Nuțu și nici nu-mi place să intru în polemici cu altcineva”, a spus Irinel Columbeanu pentru Impact.

Vezi și: 

  • Irinel Columbeanu, prima reacție după ce Nuțu Cămătaru a vorbit despre Monica Gabor în cartea lui Codin Maticiuc

related posts

Modifică setările cookies