Iubita lui Simon Cowell, o aparitie, la plaja. Cum a fost pozata femeia care l-a facut pe mogul sa-si tradeze prietenul


Formeaza un cuplu frumos si au impreuna un baietel de cativa anisori, despre care se spune ca ii intrece in excentricitati pe toti ceilalti copii de vedete. Lauren Silverman are un secret care a ajutat-o sa il cucereasca pe cel mai pretentios jurat al vreunui show de televiziune, Simon Cowell.


La 58 de ani, Simon nu a putut fi dus la altar de niciuna dintre femeile din viata lui, insa Lauren Silverman este cea care i-a daruit un copil si l-a facut sa se indragosteasca lulea. Ba chiar l-a determinat sa isi trdeze cel mai bun prieten si sa o ,,fure" de la acesta, pentru ca Lauren si barbatul aveau o relatie amoroasa.


Zvonurile spun ca cei doi actuali parinti  ar fi avut o relatie inca din 2009, care ar fi iesit la iveala abia atunci cand Lauren l-a anuntat ca este insarcinata. De atunci, formeaza o familie, iar baietelul lor este intotdeauna in prim plan.

Desigur ca familia este urmarita in permanenta de catre paparazzi, care fac un adevarat deliciu din fotografiile la plaja pe care i le fac frumoasei brunete.

Femeia in varsta de 40 de ani are un corp frumos sculptat, iar in costum de baie poate detrona multe tinere. 


Vacantele la plaja ale lui Simon cu Lauren sunt fotografiate de dimineata pana seara, iar fanii lor sunt incantati ca pot trage cu privirea in viata privata a mogulului.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

  • Iubita lui Simon Cowell, o aparitie, la plaja. Cum a fost pozata femeia care l-a facut pe mogul sa-si tradeze prietenul

related posts

Modifică setările cookies