Kanye West s-a căsătorit cu o angajată? Cine e blonda cu care s-a afișat în public


Kanye West poartă din nou verighetă, la doar două luni după ce a finalizat divorțul de Kim Kardashian. Presa de peste Ocean susține că rapperul s-a recăsătorit, iar norocoasa e o angajată de-ale sale, care a lucrat ani la rând ca arhitect de interioare la compania sa, Yeezy.


TMZ a aruncat bomba, vineri dimineață. Kanye West s-a căsătorit în mare secret cu o angajată de-ale sale, alături de care a fost văzut deja în public de câteva ori. Bianca Censori ar fi lucrat mai mulți ani ca arhitect de interioare la Yeezy, brandul rapperului.

Surse din anturajul celor doi le-au spus jurnaliștilor americani că cei doi și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii intime, însă uniunea nu este legalizată. 

Conform procedurilor din SUA, căsătoria este oficial recunoscută doar dacă cuplul depune, în prealabil, o cerere pentru eliberarea unui certificat de căsătorie. Cei doi nu ar fi făcut încă acest pas.

Cert este că paparazzii l-au surprins pe stradă pe Kanye împreună cu blonda misterioasă. Pe deget, rapperul poartă o verighetă, pe care nu o avea până atunci.

Kanye a divorțat oficial de Kim Kardashian în urmă cu două luni. Relația cu noua cucerire a rapperului pare serioasă, de vreme ce i-a dedicat și o piesă – Censori Overload.

La începutul acestei luni, Kanye a fost văzut în compania noii sale partenere, la hotelul Waldorf Astoria din Beverly Hills.

Anterior, cei doi au mai fost văzuți împreună la câteva evenimente de fashion, inclusiv show-ul Balenciaga din luna mai 2022.

Fotografii: Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

  • Kanye West s-a căsătorit cu o angajată? Cine e blonda cu care s-a afișat în public

related posts

Modifică setările cookies