Kate Hudson are probleme in relatie. Vezi de ce sfaturile lui Gwyneth Paltrow ii pun in pericol logodna


Potrivit jurnalistilor publicatiei americane “Star”, in pofida tuturor aparentelor, lucrurile nu sunt tocmai roz in caminul conjugal al lui Kate Hudson si al iubitului ei rock star, Matt Bellamy.


Revista sustine ca vedeta americana, nascuta si crescuta in California, nu se poate acomoda cu clima londoneza si s-a saturat sa tot faca naveta intre L.A. si Londra.

“S-a straduit sa para ok si sa se acomodeze cat a putut de bine cu orasul ei adoptiv. Dar e nefericita in Londra. vremea mohorata are un efect negative asupra lui Kate; se simte singura fara familie si prietenii apropiati. Matt si Kate s-au certat ingrozitor din cauza mutarii.”, a declarat o sursa pentru revista.

Va mutati in alta casa? 7 sfaturi sa-ti ajuti micutul sa se acomodeze cu noua locuinta

Aici intervine Gwyneth Paltrow, o prietena foarte apropiata a lui Kate. Hudson a povestit, de altfel, in editia de octombrie a Harper’s Bazaar  despre Gwyneth: “Ea a fost cea la care am apelat cand aveam nevoie de orice – de unde sa-mi fac cumparaturile, unde sa-mi fac o manichiura si o pedichiura bune, toate astea. O admir pe Gwyneth si tot ce a realizat in viata ei. E fantastica.”

Asa ca nu este de mirare ca atunci cand Gwyneth a renuntat sa faca naveta intre State si Marea Britanie si si-a cumparat o vila in Brentwood, California si, in plus, a sfatuit-o si pe Kate sa faca acelasi lucru, aceasta a vrut sa-i urmeze exemplul. Si se pare ca din acel moment lucrurile au inceput sa scartaie in relatia ei.

Spune si tu: ar trebui ca Kate Hudson sa se sacrifice de dragul lui Matt si sa ramana in Londra sau sa se intoarca acasa, la familie, cu atat mai mult cu cat iubitul ei este, oricum, plecat in turneu jumatate de an?

  • Kate Hudson are probleme in relatie. Vezi de ce sfaturile lui Gwyneth Paltrow ii pun in pericol logodna

related posts

Modifică setările cookies