E una dintre cele mai discrete vedete: are un corp de milioane, dar si-l tine ascuns.Cine e acrita cu trup de model


Are 36 de ani si un trup de zeita. Insa nu intotdeauna a aratat asa. Cu toate ca se mandreste cu forme perfecte, Kate Hudson este foarte discreta si nu isi etaleaza prea des atuurile fizice. 


In ultimii ani, Kate Hudson nu inceteaza sa ne uimeasca: are un corp demn de o antrenoare de fitness: atletic, dar nu musculos, deci...perfect!  Desi ne-am putea imaginea ca actrita isi petrece ore intregi in sala de fitness, aceasta a dezvaluit ca lucreaza cate 20 de minute pe zi. In plus, vedeta sare coarda pentru un exercitiu cardio complet. "Fac seturi de cate trei minute cu coarda. Mereu sunt socata de cat de mult transpir", spune Kate Hudson.

Insa Kate sustine ca nu triseaza niciodata: nu sare peste rutina zilnica de exercitii, indiferent daca este sarbatoare, daca e obosita sau daca are o zi aglomerata. "Perseverenta este cheia pentru o silueta fabuloasa. Nu poti avea un corp ca al meu decat daca sportul devine o parte din viata ta", spune Kate Hudson.

Actrita marturiseste ca isi face exercitiile intotdeauna in prima parte a zilei. In plus, merge la cursuri de Pilates de trei ori pe saptamana, dupa care face o alergare de 5 kilometri.

Vedeta recomanda cu toate increderea exercitiile de Pilates. "Dupa 10 sedinte, te vei simti diferit. Dupa 20, vei vedea diferentele".

Mama a doi copii,Kate  este una dintre putinele vedete care au recunoscut ca au facut eforturi considerabile pentru a scapa de kilogramele in exces depuse in timpul sarcinii. Astfel, Kate a povestit intr-un interviu ca a facut pana la 6 ore de cardio si yoga zilnic pentru a-si reveni in forma dupa nasterea fiului ei Bingham.

  • E una dintre cele mai discrete vedete: are un corp de milioane, dar si-l tine ascuns.Cine e acrita cu trup de model

related posts

Modifică setările cookies