Se lauda pe Twitter ca arata bine. Ce vedeta si-a expus abdomenul si picioarele ca sa demonstreze ca nu are nevoie de Photoshop


A suferit ani la rand din cauza kilogramelor in plus si a fost nevoita sa indure umilinta de a fi mereu criticata in tabloide. Acum are corpul mult visat si se mandreste cu el.


Anul trecut a slabit 23 de kilograme si se pare ca a reusit sa se mentina. Kelly Osbourne le da peste nas celor care spun ca imaginile cu ea in costum de baie, din reviste, sunt photoshopate.

Abdomen cu patratele la o luna de la nastere. Asta e mamica pe care toate femeile sunt invidioase - FOTO

Vedeta s-a pozat singura la plaja si si-a postat fotografia pe contul de Twitter: are un abdomenul plat care nu are nevoie de nicio editare! Si nici picioarele nu arata rau.

Kelly s-a chinuit mult ca sa dea jos kilogramele in plus. Fiica lui Ozzy a povestit recent ca incerca sa compenseze faptul ca era grasuta cu mult machiaj si outfituri haioase. "Nici intr-un milion de ani nu as fi crezut ca o sa ajung o fata sanatoasa care se trezeste dimineata ca sa faca sport", a spus Kelly Osbourne.

1.531.065 de followers are Kelly Osboune pe Twitter


  • Se lauda pe Twitter ca arata bine. Ce vedeta si-a expus abdomenul si picioarele ca sa demonstreze ca nu are nevoie de Photoshop

related posts

Modifică setările cookies