La plaja, in bratele altui barbat. Bella Thorne si-a aratat formele intr-un top minuscul si pantaloni extrem de scurti


La numai cateva saptamani de la despartirea de actorul Tyler Posey, Bella Thorne l-a cucerit pe Charlie Puth, unul dintre cei mai voga artisti ai momentului.


Dupa ce s-a despartit de actorul care le-a cucerit pe toate adolescentele in "Teen Wolf", Bella Thorne si-a indreptat atentia catre unul din artstii momentului: Charlie Puth.

Desi relatia lor nu are decat doua saptamani, cei doi tineri nu au mai avut rabdare si au decis ca e momentul sa plece impreuna in vacanta. Zis si facut! Vremea perfecta din Miami i-a convins sa iasa la plaja si sa le ofere angajatilor publicatiilor mondene cateva cadre de senzatie.

Mai sexy ca niciodata, Bella a aparut intr-un top alb minuscul, ce i-a lasat la vedere o parte a sanilor. Cu niste pantaloni foarte scurti pe ea, tanara nu s-a dezlipit de Charlie, care, la randul lui, a sorbit-o din priviri.


In trecut, brunetul care s-a facut remarcat datorita piesei "See You Again" din Fast & Furious a avut iubite celebre in trecut. Numele lui a fost asociat cu cel al lui Meghan Trainor, Selena Gomez si Hailee Steinfeld, toate artiste de succes.

  • La plaja, in bratele altui barbat. Bella Thorne si-a aratat formele intr-un top minuscul si pantaloni extrem de scurti

related posts

Modifică setările cookies