Milioane de oameni au ras copios datorita ei. Vezi cum arata acum Elaine din "Seinfeld" si ce s-a intamplat cu ea


"Seinfeld" este considerat cel mai bun serial de comedie din istorie. Datorita lui, toti actorii principali si-au pus bazele unor cariere de succes, iar acest fapt este cu atat mai adevarat pentru frumoasa actrita care o interpreteaza pe Elaine.


Julia Louis-Dreyfus a avut norocul incredibil de a fi distribuita in rolul lui Elaine, singurul personaj principal feminin din serialul de succes "Seinfeld". Actrita a ramas fidela proiectului pana la terminarea lui in anul 1998, dar aceasta loialitate aproape ca i-a costat cariera. 

Dupa terminarea serialului, majoritatea actorilor nu au mai avut roluri importante in cinematografie, dand nastere mitului ca exista un "blestem" al productiei "Seinfeld". Acest lucru a fost valabil si pentru Julia pana in anul 2006, cand a demonstrat ca poti avea succes chiar si dupa ce ai interpretat unul dintre cele mai indragite personaje de pe micul ecran, pentru care a primit si numeroase nominalizari si premii Emmy.

Actrita a revenit cu serialul "The New Adventures of Old Christine", care i-a adus distinctii din partea criticilor. In prezent, ea produce si are rolul principal in "Veep", un serial politic de comedie care este difuzat pe HBO, si care i-a adus si cel de-al treilea Emmy din cariera. 

Pe plan personal, actrita in varsta de 52 de ani este casatorita inca din 1987 cu Brad Hall, alaturi de care are si doi copii. Julia a fost intotdeauna o feminista convinsa si a declarat in repetate randuri ca femeile sunt amuzante si ca merita sansa sa demonstreze acest lucru. 

Chiar daca are o varsta inaintata, actrita nu a cunoscut multe schimbari din punct de vedere fizic, continuand sa aiba un corp de invidiat, chiar si cu doi copii adolescenti.

  • Milioane de oameni au ras copios datorita ei. Vezi cum arata acum Elaine din Seinfeld si ce s-a intamplat cu ea

related posts

Modifică setările cookies