O actrita cunoscuta in intreaga lume a aruncat bomba: "Sunt bisexuala!". Despre cine este vorba


Este considerata una dintre cele mai sexy actrite din intreaga lume si joaca in pelicule celebre, care incaseaza milioane de dolari pe tot mapamondul. O preferata a domnilor, vedeta a starnit mereu curiozitatea celor din jur si a fost banuita ca ar avea alte preferinte sexuale.


Michelle Rodriguez, actrita care a dat viata personajului Letty din "Fast and Furious" a recunoscut, in sfarsit, ca este bisexuala, lamurind odata pentru totdeauna zvonurile despre sexualitatea ei.

"Nu am aparut niciodata pe covorul rosu al vreunui eveniment la bratul cuiva, asa ca toti au inceput sa se intrebe cum imi intrebuintez vaginul. In plus, vazandu-ma mereu jucand roluri de femeie puternica, usor baietoasa, au presupus ca sunt lesbiana. Nu s-au inselat in totalitate. Imi plac si femeile, si barbatii. Fac ce vreau. Sunt mult prea curioasa ca sa stau si sa nu incerc tot ce se poate incerca. Barbatii sunt intriganti. Femeile la fel", a dezvaluit Michelle Rodriguez.

In 2011 insa, vedeta avea o cu totul alta pozitie si declara pe covorul rosu ca nu este lesbiana. La vremea respectiva ea a declarat, lipsita de pudoare "Lui Michi ii plac carnaciorii".

Ce parere ai despre dezvaluirile facute de Letty din "Fast and Furious"? Te asteptai?

  • O actrita cunoscuta in intreaga lume a aruncat bomba: Sunt bisexuala! . Despre cine este vorba

related posts

Modifică setările cookies