Pare o tinuta banala, dar costa o avere. Ce pret au articolele vestimentare purtate de Rihanna la o simpla iesire in LA


A fost surprinsa de paparazzi pe aeroportul din LA in ceea ce parea o tinuta banala. In realitate insa, tinuta ei valoreaza mii bune de dolari.


Intr-un hanorac inchis la culoare si supradimensionat, pantaloni largi, papuci blanosi, o geanta de firma si ochelari statement la ochi. Asa au surprins-o angajatii publicatiilor mondene pe Rihanna la aeroportul LAX din Los Angeles.

La prima vedere banala, tinuta ei costa insa cateva mii bune de dolari, potrivit editorilor de moda de peste ocean. De exemplu, hanoracul care i-ar fi venit bine si unui barbat valoreaza 1.215$. Impreuna cu pantalonii de 120$, papucii imblaniti de 80$, sosetele de 20$ si ochelarii de 300$, look-ul ei s-a ridicat la 1.735$.

Piesa de rezistenta a fost insa rucsacelul Louis Vuitton de 1.910$, care a dus la un total de 3.645$.

Daca i se potriveste acest look si, mai ales, daca hainele ei merita sumele uriase la care sunt vandute, ramane sa ne spui tu in sectiunea de comentarii. Tu ai imbraca astfel de articole vetsimentare daca ti-ai permite?

  • Pare o tinuta banala, dar costa o avere. Ce pret au articolele vestimentare purtate de Rihanna la o simpla iesire in LA

related posts

Modifică setările cookies