Pippa Middleton, adevarul despre rochia de domnisoara de onoare care a facut-o faimoasa


Pana la nunta secolului dintre Kate Middleton si Printul William, mai nimeni nu stia cine e Pippa, sora mai mica a Ducesei de Cambridge. Dupa aparitia in rochia de domnisoara de onoare insa, toti ii auzisera numele si ii admirasera posteriorul.


Momentul de glorie al Pippei a fost nunta Ducesei cu Printul William. Sora mai mica a sotilor Middleton a devenit celebra nu datorita unui discurs bine pus la punct sau a unui gest rmarcabil, ci a rochiei de domnisoara de onoare, care i-a pus perfect in evidenta atuurile fizice.

La o zi de la nunta secolului, toate femeile voiau sa stie cum isi pot achizitiona tinuta si, mai ales, cum pot obtine posteriorul tonifiat al Pippei Middleton, sora Ducesei de Cambridge. Discreta, tanara de 30 de ani nu a vorbit niciodata despre rochie si nici nu a alimentat zvonurile diverse care au aparut despre ea in presa. Pana acum.

La 3 ani diferenta, Pippa a acceptat sa ofere primul interviu televizat din cariera si a dezvaluit adevarul despre celebra rochie. Cu picioarele pe pamant, sora mai mica a Ducesei a marturisit ca faima i-a schimbat complet viata si a spus chiar ca uneori s-a simtit terorizata de presa.

"Nu mi-a venit sa cred ca am citit ca acesta este primul interviu televizat pe care il acorzi. Cum de s-a intamplat asta?", a intrebat-o uimit prezentatorul. "Nu stiu exact. Pur si simplu ma emotionez foarte tare cand ma vad in fata camerei".

"E putin bizar, nu-i asa, avand in vedere ca ai una dintre cele mai recognoscibile figuri din lume. A fost dificil pentru tine sa faci fata faimei capatate?", a mai intrebat barbatul. "Da, a fost dificil. Am trecut de la a duce o viata normala la a fi nevoita sa fac fata la tot ce s-a intamplat dupa nunta".

Printre altele, a fost adusa in discutie si celebra rochie de domnisoara de onoare, care i-a pus in evidenta Pippei posteriorul. Spre surprinderea multora, Pippa a marturisit ca nu si-a dorit absolut deloc sa atraga atentia in acest fel, ba mai mult, a spus ca tinuta a fost conceputa astfel sa se imbine cu trena lui Kate,

"Atentia a fost complet neasteptata. Nu trebuia sa fie o rochie speciala, trebuia doar sa se imbine cu trena lui Kate, sa se potriveasca. Daca toti o spun, probabil ca m-a avantajat. A fost oricum stanjenitor, mai ales ca nu a fost planuit nimic", a explicat Pippa.

Sora mai mica a lui Kate a povestit ca acum celebra rochie e la ea in garderoba si ca nu a mai purtat-o de atunci. Probabil nici nu o va mai face. "Cred ca o sa o tin acolo pur si simplu. Daca av dori vreodata cineva sa o vada, le-o voi arata. 

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

  • Pippa Middleton, adevarul despre rochia de domnisoara de onoare care a facut-o faimoasa

related posts

Modifică setările cookies