Hazel Frewin face parte din acea categorie a femeilor care devin obeze in timpul sarcinii din cauza unor excese nesanatoase.
Dincolo de alimentatia si portiile pe care ar fi trebuit sa le consume ca gravida, ea a ales fast food-ul si produsele procesate, care i-au afectat nu doar greutatea, ci si sanatatea: de-a lungul celor noua luni de sarcina, Hazel a ajuns sa cantareasca 120 de kilograme, ceea ce a facut-o obeza din punct de vedere clinic.
Efectele alimentatiei deficitare nu au afectat-o doar pe ea insa, ci si pe fiica sa, care a cantarit 5 kilograme la venirea pe lume.
Speriata de greselile comise, tanara in varsta de 25 de ani a inceput batalia cu obiceiurile alimentare proaste, iar la doi ani de la startul bataliei se lauda ca a ajuns la 63 de kilograme cu ajutorul miscarii fizice si a unei diete alimentare.
"Sper ca povestea mea sa inspire alte femei insarcinate si sa le ajute sa nu comita aceeasi greseala. Din cauza kilogramelor in plus nu am putut sa nasc asa cum doream", povesteste ea.
"Moasa si medicul erau foarte agitati in timpul sarcinii, iar eu nu intelegeam de ce. Apoi mi-am vazut fiica, mi-am dat seama cat era de mare in comparatie cu alti copii si am relizat ca am pus-o in pericol. Atunci am decis sa fac ceva", a adaugat ea.
Astfel, si-a schimbat obiceiurile alimentare si a inceput sa practice dansul la bara. Vazand ca functioneaza intr-adevar, ea si-a instalat chiar bara acasa si a lucrat intens pana cand a ajuns sa cantareasca 63 de kilograme.
In ceea ce priveste alimentatia, dieta ei consta acum in iaurt cu pepene galben (servit de dimineata), salata cu branza feta si iaurt (la pranz), friptura la gratar cu multe legume si cartofi fierti (la cina). Daca i se face foame si are nevoie de o gustare, Hazel mananca portocale.
Foto: DailyMail