Răspunsul unui colonel rus când a fost întrebat câți soldați ruși au murit în războiul din Ucraina


Pe 24 februarie, Vladimir Putin a ordonat armatei ruse să invadeze Ucraina, iar de atunci în țara vecină se dă un război care pare departe de a fi încheiat.


Chiar dacă trupele ruse s-au retras din unele zone, numărul de morți crește de la o zi la alta, iar o jurnalistă din Rusia care participa la o conferință de presă a autorităților din teritoriului Krasnoiarsk l-a întrebat pe colonelul Andrei Lisenko dacă poate spune câți soldați ruși au murit în războiul din Ucraina.

„Pentru mine personal, ca și pentru comisarul militar, orice mort este mult. Aceasta nu este doar o tragedie pentru părinți, este o tragedie pentru noi toți. Și aceasta este tragedia mea personală, pentru că i-am trimis personal la armată. Mă simt responsabil pentru ei. Prin urmare, din cifre, câți oameni au murit, câți locuitori din Krasnoiarsk au fost răniți… nu păstrăm astfel de statistici. Cred că a scăzut într-o oarecare măsură. Vom fi comparați cu cineva sau ce? Vom compara cu orașele vecine, câți ai și câți avem? Orice cetățean este drag statului nostru. Cred că a vorbi despre cifre este pur și simplu nepotrivit. Scuză-mă te rog. Sunt lupte, din păcate. Din păcate, oamenii mor în timpul ostilităților. Acesta nu este un joc pe calculator. Ministerul Apărării a raportat datele oficiale despre numărul morților din regiunea Krasnoiarsk”, a spus colonelul Andrei Lisenko, care este și comisarul militar șef al Teritoriului Krasnoiarsk.

Vezi și: ShARE în bucate cu Alex Petricean - Paste cu dovleac și ricotta

  • Răspunsul unui colonel rus când a fost întrebat câți soldați ruși au murit în războiul din Ucraina

related posts

Modifică setările cookies