Cum își întâmpină tatăl copiii unei prezentatoare TV din Ucraina. Bărbatul a participat la eliberarea orașului Irpin


Marichka Padalco (46 de ani), prezentatoare de știri la postul ucrainean 1+1 (1plus1.ua) a publicat recent un video emoționant în care copiii săi își întâmpină tatăl, după ce acesta a participat la eliberarea orașului Irpin. 


Orașul Irpin, de la periferia Kievului, a fost masiv bombardat de armata rusă. Evacuarea civililor din localitatea aflată la doar 20 km nord-vest de Kiev s-a realizat în condiții extrem de grele. 

Soțul jurnalistei, Yehor Soboliev, a participat alături de armata ucraineană, la eliberarea orașului Irpin, iar după zile întregi în care familia a fost cuprinsă de teamă pentru viața lui, bărbatul a sunat la ușa apartamentului. Un video emoționant, în care copiii sar la gâtul tatălui, a fost postat de Marichka Padalco pe contul ei de socializare. 

Copiii au alergat să-l îmbrățișeze și au izbucnit în plâns. Glasul fetei mai mici sună atât de îndurerat, încât mai mulți urmăritori ai înregistrării video au scris în comentarii: „Mi s-a zburlit pielea pe mine”. 

Anterior, jurnalista scria despre misiunea soțului ei: 

„Irpin a fost eliberat! De mai bine de o săptămână, toate gândurile mele au fost îndreptate către acest oraș, pentru că Yehor Soboliev și frații săi au primit o misiune acolo. Zile lungi fără comunicare, apoi doar mesaje scrise, iar astăzi în sfârșit... Irpin este complet eliberat de invadatori”.

Sursă foto: captura video, Instagram/Facebook: Marichka Padalco

Vezi și: Adevărul despre palma lui Will Smith!

  • Cum își întâmpină tatăl copiii unei prezentatoare TV din Ucraina. Bărbatul a participat la eliberarea orașului Irpin

related posts

Modifică setările cookies