Astrologul care i-a prezis moartea lui Putin face noi declarații. A numit o zi din luna martie, foarte periculoasă pentru Ucraina


Astrologul ucrainean Vlad Ross a făcut mai multe previziuni referitoare la Ucraina, precum și la liderii Volodimir Zelenski și Vladimir Putin.  


Încă înainte de începerea războiului, într-un interviu pentru telegraf.com.ua din 2020, astrologul a spus că, în următorii ani, Ucraina va trece printr-o perioadă foarte dificilă, referindu-se în același timp la președintele Zelenski. 

„Va avea o perioadă foarte grea, asupra lui se vor exercita presiuni din partea administraţiei din SUA, condusă de Biden, al cărui mandat l-am prezis. În general, va trebui să facă față multor obstacole”, spunea astrologul despre Zelenski. 

Recent, într-un interviu pentru publicația Glavred, Vlad Ross a menționat o dată dramatică pentru Ucraina. Astrologul a spus că pe 7 martie va fi lună plină și va coincide cu momentul în care Saturn își schimbă semnul zodiacal și se mută în Pești. Marte este o planetă agresivă, prin urmare aduce adesea evenimente care duc la distrugere sau schimbare, iar toate acestea se realizează prin forță sau acțiuni active. Prin urmare, ne putem aștepta la lupte intense pe fronturi. 

În interviul său, astrologul a dat câteva sfaturi, ce țin de luna martie. „Nu este cel mai bun moment pentru negocieri sau confruntări. Merită să acordați mai multă atenție sănătății voastre fizice și mentale, să curățați spațiul din jurul vostru, să aruncați lucrurile inutile din casă. De asemenea, este indicat să vă curățați nu doar corpul, ci și gândurile, sufletele”, a sfătuit astrologul.

Anterior, Vlad Ross a șocat presa cu previziunea sa privind moartea lui Putin. El a spus că liderul de la Kremlin se va stinge din viață în bunkerul său, în anul 2022, pentru că ar suferi de o boală incurabilă. 

„După ce Putin va dispărea, vom face imediat pace cu Rusia, vom încheia un acord foarte favorabil, inclusiv economic, între Ucraina și Rusia”, mai spunea el. 

 

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: 

  • Astrologul care i-a prezis moartea lui Putin face noi declarații. A numit o zi din luna martie, foarte periculoasă pentru Ucraina

related posts

Modifică setările cookies