Rihanna a tras lozul castigator. Barbatul misterios cu care se iubeste este mostenitorul unei averi impresionante


Nu s-ar zice despre cineva ca Rihanna ca ceea ce ii lipseste sunt banii, insa in cazul ei dragostea a venit la pachet cu o avere colosala. Barbatul misterios alaturi de care a fost surprinsa in momente pasionale este nimeni altul decat mostenitorul drepturilor de vanzare ale unui brand auto de renume.


La multe luni de la ultima sa relatie (cu Drake), Rihanna pare sa isi fi gasit sortitul. Si nu pe oricine. Dupa ce au fost pozati extrem de pasionali, in piscina, presa internationala a facut tot posibilul sa afle cine este brunetul barbos care i-a luat mintile cantaretei. 
Hassan Jameel este vicepresedintele afacerii pe care familia sa o detine, Abdul Latif Jameel fiind una dintre cele mai mari companii din lume. In plus, ei detin si o liga de fotbal sin Arabia Suadita, numita Liga Jameel.
 
Surse ale diferitelor publicatii internationale spun ca mulatra ar fi indragostita pana peste cap de barbatul care, in trecut, ar fi incercat sa o cucereasca pe Naomi Campbell. Numarul 12 in lista celor mai bogate familii arabe, in topul Forbes Middle East, Hassan si familia lui detin drepturile de comercializare a masinilor Toyota, inca in 1955 si au o avere estimata la 1.5 miliarde de dolari.

Indragostiti au fost pozati si la plecarea din vila luxoasa pe care si-o inchiriasera, iar atat Riri cat si noul sau iubit parea sa radieze de fericire.

Imagini pe Daily Mail:

  • Rihanna a tras lozul castigator. Barbatul misterios cu care se iubeste este mostenitorul unei averi impresionante

related posts

Modifică setările cookies