Rihanna, cu o coama de leoaica. Efectul wow pe care l-au creat buclele pentru tenul ei ciocolatiu


Si-a vopsit parul in toate culorile curcubeului si s-a jucat cu tunsorile si coafurile fara sa-si faca griji in privinta criticilor. Mai nou, Rihanna mizeaza pe naturalete si apare in public cu suvitele ei naturale.


Este o petrecareata renumita si in ultima vreme s-a distrat de minune in locatii exotice si selecte, alaturi de crema showbizului international. Recent insa, ea a revenit pe plaiuri americane si a fost surprinsa de paparazzi cu un look pe care nu l-a etalat prea des.

Vedeta originara din Barbados a decis sa ofere o perioada de respiro parului ei intens chinuit de tratamente, vopseluri, extensii si peruci si a inceput sa-l poarte natural. Buclele sexy pentru care a optat i-au incadrat perfect chipul de papusa si i-au alungit pometii, creand un efect spectaculos si facand-o sa para si mai frumoasa decat este deja.

In imaginile pe care le comenteaza acum toti fanii ei, Rihanna apare imbracata intr-o rochie mini, alba, o jacheta alba si pantofi sport si nu pare deosebit de incantata de prezenta paparazzilor.

Iata infatisarea naturala pe care o promoveaza si spune-ne in sectiunea de comentarii daca iti place cum arata mai nou:

  • Rihanna, cu o coama de leoaica. Efectul wow pe care l-au creat buclele pentru tenul ei ciocolatiu

related posts

Modifică setările cookies