Rihanna, regina absoluta a scenei. Aparitia cu care si-a impresionat fanii din Milano


Turneul mondial ANTI a ajuns in Milano, iar Rihanna si-a surprins fanii din aceasta parte a Europei cu un show de zile mari. Imbracata sexy, artista s-a miscat provocator si a starnit imaginatia celor din public.


Solista de 28 de ani trezeste dorinta in randul admiratorilor ei din public: ea a imbraca la fiecare concert doar articole vestimentare care ii pun silueta in evidenta si se foloseste de coregrafii bine puse la punct pentru a-i incanta pe fanii care uneori strabat mii de kilometri pentru a o asculta.

Asa cum stiti deja, Rihanna este adepta unor tinute de scena curajoase si adora sa isi arate corpul cat mai dezgolit, din toate unghiurile posibile. De aceea, la cel mai recent concert din cadrul turneului ANTI, ea s-a urcat pe scena si i-a incantat pe fani cu perechea de cizme-pantalon sexy si... silueta sa.

Cu posteriorul la vedere, artista si-a unduit formele si le-a cantat admiratorilor atat melodiile de pe cel mai nou album, cat si hit-urile care au transformat-o in star mondial. Iata ipostazele in care paparazzi au reusit sa o surprinda pe diva originara din Barbados:

  • Rihanna, regina absoluta a scenei. Aparitia cu care si-a impresionat fanii din Milano

related posts

Modifică setările cookies