Scandal Photoshop, cu urmari haioase. Reactiile celor acuzate ca au aparut extrem de editate, mai mult decat savuroase


O multime de publicatii au dovedit, de-a lungul timpului, ca erori rusinoase de Photoshop pot avea loc si in cazul celor mai celebre reviste. A venit si randul Vanity Fair sa gafeze, insa urmarile au fost mai mult decat haioase.


3 este numarul ,,norocos", pentru celebra publicatie. In sensul ca Reese Whiterspoon pare sa aiba 3 picioare, in timp ce Oprah o imbratiseaza cu 3 maini, pe coperta. Greseala considerata rusinoasa de catre multi, le-a lasat insa pe cele doua dive cu zambete uriase pe chip.

Reese si Oprah chiar au avut un schimb de replici in public, pe Twitter:

,,Ei bine...banuiesc ca toata lumea stie acum...am 3 picioare. Sper ca ma puteti accepta exact asa cum sunt. (si nu ma voi scuza niciodata pentru ca am fost imbratisata de Oprah...daca prindeti ocazia, va recomand calduros sa o faceti)", a fost mesajul scris de Reese. Colega ei de fotografie i-a raspuns: ,,Iti accept cel de-al 3-lea picior. Pentru ca stiu ca si tu imi accepti cea de a 3-a mana."

Imaginile au impanzit deja internetul, iar fani din ntreaga lume se amuza atat pe seara lor, cat si pe seama glumelor facute de vedete.


 

#vanityfair #hollywoodissue #2018

A post shared by Shanell Luster (@shanelll94) on
  • Scandal Photoshop, cu urmari haioase. Reactiile celor acuzate ca au aparut extrem de editate, mai mult decat savuroase

related posts

Modifică setările cookies