Schimbare de look pentru Hailey Baldwin. Cum arata acum iubita lui Justin Bieber si ce a declarat el despre relatia lor


Hailey Baldwin a postat o fotografie pe contul de Instagram prin intermediul carora le-a aratat admiratorilor noua infatisare.

 


Tanara de 19 ani si-a vopsit parul intr-o nuanta de saten, renuntand la blond in favoarea unui look mai dark. De la sfarsitul anului trecut, Hailey este in atentia presei tabloide dupa ce s-a confirmat relatia cu Justin Bieber.

Cu toate ca au petrecut foarte mult timp impreuna si au dat de inteles ca formeaza un cuplu, cantaretul de 21 de ani a vorbit intr-un interviu in GQ despre statutul relatiei: "Nu vreau sa pun pe nimeni in postura de a crede ca sunt doar al ei si sa se sfarseasca cu sentimente ranite".

"Am multe responsabilitati, nu vreau ca fata pe care o iubesc sa reprezinte o responsabilitate in plus", a adaugat acesta.

"Nu vreau sa o ranesc. Daca Hailey va fi fata cu care vreau sa ma marit? Nu vreau sa ma grabesc, pentru ca nu vreau sa o ranesc", a marturisit cantaretul.

  • Schimbare de look pentru Hailey Baldwin. Cum arata acum iubita lui Justin Bieber si ce a declarat el despre relatia lor

related posts

Modifică setările cookies