Shakira, imagini din 10 în 10 ani. Cum s-a transformat dintr-o fetita talentata in una dintre cele mai sexy femei


La 42 de ani, Shakira este un star international: are o cariera muzicala de exceptie, a stiut sa se reinventeze pe plan profesional si este un adevarat model pentru tinerele din intreaga lume. Artista desavarsita, sotie iubitoare si mamica devotata, Shakira este un exemplu pentru noi toti.


Shakira a stiut de mica ce isi doreste, asa ca a incercat inca din copilarie sa ajunga o cantareata cunoscuta. Primele imagini cu ea sunt de cand avea numai 11 ani si promitea ca va fi o viitoare stea a muzicii internationale.

De la varsta de zece ani, Shakira a inceput sa participe local la concursuri sau spectacole de muzica si i-a atras atentia personalitatii de teatru Monica Ariza, care a luat-o sub aripa ei protectoare si a prezentat-o unui angajat de la Sony Columbia. Ciro Vargas a placut-o si a insistat in fata directorului casei de productie, desi acesta nu era convins ca Shakira are calitatile necesare pentru a deveni o artista de succes. Vargas nu s-a lasat descurajat si a incheiat, in cele din urma, un contract pentru a inregistra trei albume cu pustoaica exotica.

.


Peste 10 ani, o intalnim pe Shakira in postura de vedeta latino, dar totusi la inceput de cariera. Melodiile ei aveau un sound rock si inca nu isi descoperise stilul care a facut-o celebra. 

 


Cariera Shakirei a explodat la inceputul anilor 2000
, odata cu hitul Whenever, Wherever si cu o schimbare inspirata de look. S-a vopsit blonda, si-a schimbat garderoba si si-a expus coapsele sexy si posteriorul bombat.

Peste inca 10 ani, o regasim pe Shakira la fel de sexy si la fel de inspirata. Blonda, carismatica si mereu cu hiturile la ea. 

In 2017, casatorita si cu doi baietei superbi, Shakira a fost la fel de activa pe plan muzical: ne-a incantat cu Bicicleta si Chantaje.

De abia asteptam sa o vedem si in 2027! Cu siguranta va fi la fel de sexy :)


Pe scurt, in ultimii 15 ani de cariera, a vandut peste 60 de milioane de albume, le-a surclasat in 2008 pe Barbara Streisand, Madonna si Celine Dion in topul Forbes al celor mai bogate artiste, a fost a treia persoana din lume (dupa Lady Gaga si Justin Bieber) care a strans peste un milliard de vizualizari pe YouTube pentru piesa "Waka Waka" si este prima vedeta care a primit peste 100 de milioane de Like-uri pe contul oficial de Facebook.

Mai mult decat atat, Shakira este singurul artist caruia i s-a oferit ocazia sa colaboreze de trei ori cu FIFA, vedeta sustinand spectacole de senzatie la galele de deschidere si inchidere ale Campionatului Mondial de Fotbal.

  • Shakira, imagini din 10 în 10 ani. Cum s-a transformat dintr-o fetita talentata in una dintre cele mai sexy femei

related posts

Modifică setările cookies